Just nu söker vi:


 

Projektledare

Learnways söker systematisk och driven säljande projektledare med marknadsföringskompetens.

Tillsvidareanställning med start under 2018.

Som säljande projektledare hos oss ansvarar du för att driva projekt mot måluppfyllelse och försäljning mot uppsatta mål. Du ska arbeta systematiskt och aktivt driva leverans. Med hjälp av våra duktiga utvecklingsteam säkerställer du att det vi levererar till kund ger den nytta och den läreffekt kunden behöver. Då vi är i en expansiv förändringsfas kommer du även arbeta med definition och marknadsföring av vårt kunderbjudande och hur vi säkerställer effektivitet i hur vi planerar våra interna resurser. Därför ser vi att du behöver ha erfarenhet av marknadsföring, analys och uppföljning.

För rätt sökande kan även ett ansvar som Project Lead eller Market Lead bli aktuellt.

Du som uppfyller följande krav är välkommen att söka:

 • Du är intresserad av lärande i olika former
 • Du har minst 3 års erfarenhet som säljande projektledare av kunskapsintensiva digitala tjänster/produkter eller liknande
 • Du har dokumenterad erfarenhet av marknadsanalys eller annan aspekt av marknadsarbete
 • Du drivs av att skapa systematisk struktur
 • Du arbetar målstyrt och är resultatfokuserad
 • Du har förmåga att såväl leda som vara en del av ett team
 • Du är kommunikativ och kan inspirera andra

Är du den vi söker? Skicka din ansökan senast 31 januari. Vi granskar och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sök tjänsten

 


 

Konceptutvecklare

Vi söker en ny medarbetare till vårt konceptutvecklarteam.

Tillsvidareanställning med start under 2018.

Vi söker dig som kan förstärka vårt team i Stockholm. Som konceptutvecklare arbetar du med innehåll och pedagogik för att skapa motiverande och interaktiva digitala lösningar för lärande. Sökanden ska ha goda kunskaper om pedagogik, samt intresse och kunskap i hur lärande sker och hur man arbetar med lärande i digitala medier.

Mångfald på arbetsplatsen är viktigt för oss, vilket vi kommer ta hänsyn till vid rekryteringen.

Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Våra drivkrafter är hållbarhet och innovation och vi strävar efter att bidra i projekt med stor samhällsnytta.

Sök tjänsten

 


Front End Developer

Vi söker Frontend-utvecklare som vill vara med och fördjupa vår tekniska tyngd.

Tillsvidareanställning med start under 2017.

Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Vi vill skapa digitala lösningar för lärande på användarnas villkor. För att kunna realisera våra visioner är vi därför i behov av att stärka vårt utvecklarteam.

Vi letar efter en frontendutvecklare med öga för UX, UI och design. Du ska kunna arbeta i HTML, CSS och JavaScript.

Vi hoppas du är vår nästa familjemedlem. Kontakta oss med vad vad du motiveras av och vad du skulle kunna bidra med hos oss!

Arbetsbeskrivning
Utvecklare på heltid till vårt team. Goda kunskaper krävs i:

 • HTML
 • CSS
 • JS
 • UX design
 • UI design

Sök tjänsten

 


Projektledare
Vi söker en ny medlem till vårt projektledarteam.
Tillsvidareanställning med start under våren 2016.
Som projektledare på Learnways är du vårt ansikte utåt och arbetar för långsiktiga relationer. En personlig kontakt med våra kunder är grunden i allt vi gör. Väl tillbaka på kontoret kommer du arbeta tätt ihop med våra konceptutvecklare för att möta kundens behov, och med våra kreatörer att förverkliga koncept och användarens slutgiltiga upplevelse.
Vi söker dig som tycker om att ta helhetsansvar och uppskattar både administrativ ordning och att leda kreativa processer tillsammans med ditt team. Du som triggas av utmaningar i både det stora och det lilla, att skapa det bästa oavsett dina ramar. Du kommer få arbeta nära både kunder och kollegor och vara en nyckel i att både förmedla och realisera våra visioner om användardrivet lärande genom digitala medier.
Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Uppdraget löser vi tillsammans, både projektet i sig och våra gemensamma rutiner och arbetssätt. Erfarenheter inom pedagogik, teknik och sälj är meriterande.
Sök tjänsten

Webbutvecklare

Vi söker webbutvecklare som vill vara med och fördjupa vår tekniska tyngd.

Tillsvidareanställning med start under 2017.

Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Vi vill skapa webbutbildning på användarnas villkor. För att kunna realisera våra visioner är vi nu i behov av att fördjupa vår tekniska tyngd, och genom tekniken få möjlighet att använda nya pedagogiska lösningar.

Vårt fokus är alltid det användardrivna lärandet, men har under den resan utvecklat både vårt eget (nästan osynliga) LMS (Learning Management System) som vi kallar Ghost, och ett antal tekniska lösningar så som självskattningar, deklarationer, diplomeringar och rapporteringslösningar.

Vi söker dig som är nyfiken på våra befintliga lösningar och kan tänka dig att vidareutveckla och förbättra dessa, likaså successivt kunna ta över förvaltningen av dem. Men med fokus på att vara nyckeln till att vi kan ta fram nästa generations teknikstöd med lärande i fokus. Du triggas av att förverkliga andras idéer precis som av att bidra med dina egna, och hitta lösningar som hjälper våra kunder att lösa sina behov utan att tekniken behöver vara ett hinder eller ens en faktor.

Våra befintliga produkter är utvecklade i .NET och HTML, CSS och JavaScript – med undantag för appar. Vi vill dock alltid utvecklas och är inte främmande för helt andra lösningar framöver. Tjänsten har fokus på backend-lösningar, med full-stack-erfarenhet är meriterande.

Sök tjänsten

För tillfället har vi inte några lediga tjänster att tillsätta, men du är välkommen att skicka ditt CV till oss då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med drivna personer.