Anders Eriksson

Välkommen Anders!

Vi välkomnar Anders som utvecklare till Learnways-familjen.

Anders är en kreativ person som gillar visuella och vackra skapelser. Intresset förutom att att skapa härliga formationer digitalt är också att skapa vackra och läckra desserter och bakverk. Likheten mellan de båda talangerna ligger mest i fokuset på detaljer och att få saker och ting att samspela med varandra.

Vi på Learnways uppskattar ju både bakverk och utbildningsdesign så Anders passar in som tårtan på maten, jordgubben i grädden, avecen till kaffet… ni fattar 😀

Vi är jätteglada att Anders har börjat hos oss och stärker upp front-end teamet.
Hjärtligt välkommen!

Learnways har flyttat till söder

Katarinavägen 20

Sedan i måndags sitter vi nu i våra nya fina lokaler på söder och Katarinavägen 20. Varmt välkomna att hälsa på!

Balansguiden vann första pris vid den internationella arbetsmiljökongressen, International Media Festival for Prevention. Där har personer från hela världen samlats de senaste dagarna för att ta del av det senaste inom arbetsmiljöområdet.

Vinnare i internationell tävling!

Balansguiden vann första pris i kategorin Media Education i International Media Festival for Prevention i Singapore nu i veckan! Där har personer från hela världen samlats för att ta del av det senaste inom arbetsmiljöområdet. Vi och vår kund Prevent är naturligtvis väldigt stolta över denna fina utmärkelse.

Har du inte redan gått utbildningen så sätt igång! Den är öppen för alla och högst aktuell i dagens intensiva arbetsklimat.

Balansguiden
Vinnarlistan
Safety 2017 Singapore
Prevent

Innovativa projekt

Tyréns FoU-filmer

Learnways hjälper Tyréns att visualisera innovationsprojekt genom animerad film.

FoU står för ”Forskning och Utveckling” och Tyréns driver ett flertal innovationsprojekt för samhällsutveckling. Animerad film är ett bra utbildningsformat för ändamålet och ger god förståelse för lösningen/produkten på ett effektivt och visuellt sätt.

Se de filmer vi gjort hittills på Tyréns youtubekanal:

FoU-filmer

Så funkar mejeri – en webbutbildning från Arla

Vi har tillsammans med Arla och ett antal gymnasielärare på restaurangskolor tagit fram ett interaktivt utbildningsmaterial om hur mejeri fungerar. Materialet riktar sig till elever och består av tre interaktiva utmaningar med tillhörande informationskällor som ni kan använda i undervisningen. Innehållet baseras på läroplanen för årskurs 1 och 2 och är kvalitetsgranskat av både Arla och lärare.

Så funkar mejeri

Guida vid rekrytering

Animerad film för Arbetsförmedlingen

Vi är väldigt glada för vårt ramavtal med Arbetsförmedlingen och ser fram emot ett givande samarbete där vi bidar till deras förändringsresa med att skapa bra digitala lösningar för lärande.

I ett nyligen avslutat projekt för Arbetsförmedlingen har vi hjälpt arbetsförmedlare i deras kommande möten med arbetsgivare som vill anställa personal. Utbildningen bygger på 12 stycken animerade filmer som kommer att ses under lärarledda utbildningstillfällen och uppmanar deltagarna till olika diskussionspunkter och ställningstaganden. Filmerna ingår också i en webbutbildning för deltagare som inte har möjlighet att medverka på de lärarledda tillfällena.

Se utbildningens introducerande film här:

Guida vid rekrytering

Välkommen Magnus!

Vi välkomnar Magnus som projektledare till Learnways-familjen.

Magnus har tidigare jobbat som teknisk konsult och hjälpt sina kunder med webbutveckling och frontend lösningar. Magnus vill nu gå vidare i sin roll som projektledare och det passar utmärkt att förstärka vårt team med en tekniskt kunnig projektledare.

Förutom att jobba på Learnways gillar Magnus skärgård, segling och inte minst musik. När tid ges producerar Magnus egen musik, både med band och i vardagsrum. Än ligger inte gitarren på hyllan.

Vi är jätteglada att Magnus har börjat hos oss och hoppas att du ska trivas.
Hjärtligt välkommen!

Välkommen Peter!

Vi välkomnar Peter som utvecklare till Learnways-familjen.

Peter beskriver sig som en strategiskt lagd person som nerdar in på de områden som intresserar honom. Däribland datorer såklart men också musik. Det få kanske vet om Peter är att han, parallellt som han jobbade som lärare i programmering, även fick hundratals människor att gå bananas på hans dansgolv där han tillsammans med sina vänner levererade electro så väggarna skakade!

På Learnways får Peter gärna se till att väggarna skakar av electromusik, men kommer i första hand förstärka vårt team i egenskap av backend-utvecklare.

Vi är jätteglada att Peter har börjat hos oss och hoppas att du ska trivas.
Hjärtligt välkommen!

konceptutvecklare sökes

Vi söker konceptutvecklare

Vi söker en ny medarbetare till vårt konceptutvecklingsteam.

Tillsvidareanställning med start under våren 2017.

Vi söker dig som kan förstärka vårt team i Stockholm. Som konceptutvecklare arbetar du med innehåll och pedagogik för att skapa motiverande och interaktiva digitala lösningar för lärande. Sökanden ska ha goda kunskaper om pedagogik, samt intresse och kunskap i hur lärande sker och hur man arbetar med lärande i digitala medier.

Mångfald på arbetsplatsen är viktigt för oss, vilket vi kommer ta hänsyn till vid rekryteringen.

Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Våra drivkrafter är hållbarhet och innovation och vi strävar efter att bidra i projekt med stor samhällsnytta.

Sök tjänsten

Vårdplanering med patientens bästa i fokus för Landstinget i Värmland

På uppdrag av Landstinget i Värmland, med finansiering från Region Värmland och Tillväxtverket, har vi tagit fram en interaktiv utbildning om vårdplanering. Webbutbildningen handlar om patientens väg genom vårdkedjan och hur den kan kvalitetssäkras genom vårdplanering med patientens bästa i fokus. Syftet är att nyutbildade sjuksköterskor ska känna sig trygga i olika arbetsmoment som handlar om vårdplanering. Genom ett fokus på en tydlig process och många interaktiva moment får användaren öva sig fram till ny kunskap och bättre förståelse.

Öppna utbildningen