Learnways söker systematisk och driven säljande projektledare med marknadsföringskompetens

Systematisk och driven projektledare

Learnways söker systematisk och driven säljande projektledare med marknadsföringskompetens.

Om Learnways

Learnways är experter på digitala lösningar för lärande. Vi utvecklar och skräddarsyr digital utbildning för kunder inom både privat- och offentlig verksamhet – alltid med mycket högt ställda krav på nytta och enkelhet.

Våra team kan pedagogik, UX och teknik och närmar sig olika ämnen och målgrupper med samma målsättning – att göra det svåra relevant och begripligt, och att inspirera och stötta människors lärande. Vi nyttjar ny teknik för att göra våra lösningar ännu bättre och möta morgondagens krav så tidigt som möjligt.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi strävar efter att bidra med vår kompetens i projekt med stor samhällsnytta, ofta inom ämnen som förändrings- och förbättringsarbete, hälsa, arbetsmiljö och mångfald. Självklart strävar vi även efter en mångfald på arbetsplatsen vid tillsättning av våra tjänster.

Om tjänsten

Som säljande projektledare hos oss ansvarar du för att driva projekt mot måluppfyllelse och försäljning mot uppsatta mål. Du ska arbeta systematiskt och aktivt driva leverans. Med hjälp av våra duktiga utvecklingsteam säkerställer du att det vi levererar till kund ger den nytta och den läreffekt kunden behöver. Då vi är i en expansiv förändringsfas kommer du även arbeta med definition och marknadsföring av vårt kunderbjudande och hur vi säkerställer effektivitet i hur vi planerar våra interna resurser. Därför ser vi att du behöver ha erfarenhet av marknadsföring, analys och uppföljning.

För rätt sökande kan även ett ansvar som Project Lead eller Market Lead bli aktuellt.

Du som uppfyller följande krav är välkommen att söka:

  • Du är intresserad av lärande i olika former
  • Du har minst 3 års erfarenhet som säljande projektledare av kunskapsintensiva digitala tjänster/produkter eller liknande
  • Du har dokumenterad erfarenhet av marknadsanalys eller annan aspekt av marknadsarbete
  • Du drivs av att skapa systematisk struktur
  • Du arbetar målstyrt och är resultatfokuserad
  • Du har förmåga att såväl leda som vara en del av ett team
  • Du är kommunikativ och kan inspirera andra

Är du den vi söker? Skicka din ansökan senast 31 januari. Vi granskar och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sök tjänsten

Bli trygg i en digital vardag

Digitala jag

Om någon av er därute har som nyårslöfte att öka sina digitala färdigheter, eller av någon annan anledning vill lära sig mer om hur våra vanligaste digitala tjänster fungerar har vi julklappen för dig! Digitala jag är ett av våra senaste projekt som vi utvecklat för Google och Arbetsförmedligen och den är till för dig som vill bli tryggare med att använda digitala tjänster i vardagen.

God fortsättning på julen och ett gott nytt 2018 med nya digitala färdigheter!

Digitala jag

Anders Eriksson

Välkommen Anders!

Vi välkomnar Anders som utvecklare till Learnways-familjen.

Anders är en kreativ person som gillar visuella och vackra skapelser. Intresset förutom att att skapa härliga formationer digitalt är också att skapa vackra och läckra desserter och bakverk. Likheten mellan de båda talangerna ligger mest i fokuset på detaljer och att få saker och ting att samspela med varandra.

Vi på Learnways uppskattar ju både bakverk och utbildningsdesign så Anders passar in som tårtan på maten, jordgubben i grädden, avecen till kaffet… ni fattar 😀

Vi är jätteglada att Anders har börjat hos oss och stärker upp front-end teamet.
Hjärtligt välkommen!

Learnways har flyttat till söder

Katarinavägen 20

Sedan i måndags sitter vi nu i våra nya fina lokaler på söder och Katarinavägen 20. Varmt välkomna att hälsa på!

Balansguiden vann första pris vid den internationella arbetsmiljökongressen, International Media Festival for Prevention. Där har personer från hela världen samlats de senaste dagarna för att ta del av det senaste inom arbetsmiljöområdet.

Vinnare i internationell tävling!

Balansguiden vann första pris i kategorin Media Education i International Media Festival for Prevention i Singapore nu i veckan! Där har personer från hela världen samlats för att ta del av det senaste inom arbetsmiljöområdet. Vi och vår kund Prevent är naturligtvis väldigt stolta över denna fina utmärkelse.

Har du inte redan gått utbildningen så sätt igång! Den är öppen för alla och högst aktuell i dagens intensiva arbetsklimat.

Balansguiden
Vinnarlistan
Safety 2017 Singapore
Prevent

Innovativa projekt

Tyréns FoU-filmer

Learnways hjälper Tyréns att visualisera innovationsprojekt genom animerad film.

FoU står för ”Forskning och Utveckling” och Tyréns driver ett flertal innovationsprojekt för samhällsutveckling. Animerad film är ett bra utbildningsformat för ändamålet och ger god förståelse för lösningen/produkten på ett effektivt och visuellt sätt.

Se de filmer vi gjort hittills på Tyréns youtubekanal:

FoU-filmer

Så funkar mejeri – en webbutbildning från Arla

Vi har tillsammans med Arla och ett antal gymnasielärare på restaurangskolor tagit fram ett interaktivt utbildningsmaterial om hur mejeri fungerar. Materialet riktar sig till elever och består av tre interaktiva utmaningar med tillhörande informationskällor som ni kan använda i undervisningen. Innehållet baseras på läroplanen för årskurs 1 och 2 och är kvalitetsgranskat av både Arla och lärare.

Så funkar mejeri

Guida vid rekrytering

Animerad film för Arbetsförmedlingen

Vi är väldigt glada för vårt ramavtal med Arbetsförmedlingen och ser fram emot ett givande samarbete där vi bidar till deras förändringsresa med att skapa bra digitala lösningar för lärande.

I ett nyligen avslutat projekt för Arbetsförmedlingen har vi hjälpt arbetsförmedlare i deras kommande möten med arbetsgivare som vill anställa personal. Utbildningen bygger på 12 stycken animerade filmer som kommer att ses under lärarledda utbildningstillfällen och uppmanar deltagarna till olika diskussionspunkter och ställningstaganden. Filmerna ingår också i en webbutbildning för deltagare som inte har möjlighet att medverka på de lärarledda tillfällena.

Se utbildningens introducerande film här:

Guida vid rekrytering

Välkommen Magnus!

Vi välkomnar Magnus som projektledare till Learnways-familjen.

Magnus har tidigare jobbat som teknisk konsult och hjälpt sina kunder med webbutveckling och frontend lösningar. Magnus vill nu gå vidare i sin roll som projektledare och det passar utmärkt att förstärka vårt team med en tekniskt kunnig projektledare.

Förutom att jobba på Learnways gillar Magnus skärgård, segling och inte minst musik. När tid ges producerar Magnus egen musik, både med band och i vardagsrum. Än ligger inte gitarren på hyllan.

Vi är jätteglada att Magnus har börjat hos oss och hoppas att du ska trivas.
Hjärtligt välkommen!

Välkommen Peter!

Vi välkomnar Peter som utvecklare till Learnways-familjen.

Peter beskriver sig som en strategiskt lagd person som nerdar in på de områden som intresserar honom. Däribland datorer såklart men också musik. Det få kanske vet om Peter är att han, parallellt som han jobbade som lärare i programmering, även fick hundratals människor att gå bananas på hans dansgolv där han tillsammans med sina vänner levererade electro så väggarna skakade!

På Learnways får Peter gärna se till att väggarna skakar av electromusik, men kommer i första hand förstärka vårt team i egenskap av backend-utvecklare.

Vi är jätteglada att Peter har börjat hos oss och hoppas att du ska trivas.
Hjärtligt välkommen!