Välkommen Annika!

Vi välkomnar Annika som ny konceptutvecklare till Learnwaysfamiljen.

Annika är sedan tidigare kommunikatör och har arbetat med allt från stora möbeltillverkare till mindre reklambyråer. Hon har sedan vidareutbildat sig inom konceptutveckling och lärande. Gemensamt för kommunikation och konceptutveckling är att utgå ifrån en målgrupp och det spännande arbetet att tänka sig in i dess situation för att sedan anpassa en produkt, ett skyltfönster, ett gränsnitt, en utbildning eller annat. Lägger man sedan till lärandeaspekten blir det riktigt spännande, dvs hur tar vi fram ett koncept som på bästa möjliga sätt utbildar målgruppen i något.

När Annika inte jobbar är det familjen och hemmet söder om Stockholm som har fullt fokus.

Vi är jätteglada att Annika har börjat hos oss, hjärtligt välkommen!