Learnways, always learning

Efter 20 år i branschen är vi fortfarande nyfikna. Learnways är ett e-learningföretag som vågar vara kreativa. Vi sätter oss in i nya ämnen varje dag och hittar nya sätt att förmedla kunskap på. Alltid anpassat efter kundens och målgruppens behov.

De digitala möjligheterna förändras hela tiden och vi fortsätter att utvecklas, utforska och lära.

Learnways skapar läranderesor för din målgrupp

Learnways teamet

Vi är 13 personer och befinner oss i Stockholm och Göteborg. På Learnways är vi stolta över att våra projekt bidrar till utveckling och samhällsnytta.

Samspelet mellan pedagogik, innehåll, design och teknik är otroligt viktigt. Det behövs för ett lyckat slutresultat. Därför arbetar vi iterativt, i projekt där alla kompetenser bidrar till lärandet.

Learnways kompetenser

Pedagogik

Med utgångspunkt i bevisade metoder tar vi fram ett upplägg som passar just dina behov. Vi utformar en läranderesa som engagerar och motiverar.

Innehåll

Vi strukturerar, formulerar och konkretiserar innehåll. Vi utgår alltid från målgruppen och anpassar dina budskap till digitalt lärande.

Design

Vi skapar design som löser problem, övertygar och engagerar. Naturligtvis gör vi den också väldigt vacker att titta på.

Animation, film och foto

Vi kan förmedla budskap med animerade filmer och rörliga medier. Bland annat berättelser, processer och tillvägagångssätt.

Teknik

Vi producerar allt ifrån skräddarsydda lösningar i den senaste webbtekniken, till enklare lösningar i något av de vanligaste e-learningverktygen. Alltid med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet.

Projektledning

Vi driver projektet framåt och ser till att resultatet blir så bra som möjligt. Tillsammans med dig tar vi projektet från idé till verklighet.

Låt oss komma med en idé.

Hör av dig!

Frågor och svar

Kan jag boka ett möte?

Om du är nyfiken på Learnways som leverantör av e-learning ses vi gärna, visar exempel på tidigare projekt och pratar om dina behov. Hör av dig!

Kontakta oss

Kan jag besöka Learnways?

Stockholmskontoret ligger i Gamla Stan. Vi har gärna möten på plats hos oss eller hos våra beställare. Självklart har vi också många möten på distans.

E-learning i Stockholm, för beställare i hela Sverige

Kan jag jobba på Learnways?

Hör gärna av dig om du frilansar inom programmering, UX-design och illustration eller om du är intresserad av att bli en del av vårt team. Vi tar även emot praktikanter.

Learnways karriär