Learnways, always learning

Efter 20 år i branschen är vi fortfarande nyfikna. Vi sätter oss in i nya ämnen varje dag och hittar nya sätt att förmedla kunskap på, anpassat efter varje kunds behov och målgrupp. De digitala möjligheterna förändras hela tiden och vi fortsätter att utvecklas, utforska och lära.

Vi är väldigt stolta över att våra projekt bidrar till utveckling och samhällsnytta. Självklart har vi kollektivavtal.

Learnways teamet

Vi på Learnways är 13 personer som befinner sig i Stockholm och Göteborg. Vi vet att samspelet mellan pedagogik, innehåll, design och teknik är otroligt viktigt för ett lyckat slutresultat. Därför arbetar vi iterativt, i projekt där alla kompetenser bidrar till lärandet.

Våra kompetenser

Pedagogik

Med utgångspunkt i bevisade metoder tar vi fram ett upplägg som passar just dina behov. Vi utformar en läranderesa som engagerar och motiverar.

Innehåll

Vi strukturerar, formulerar och konkretiserar innehåll. Vi utgår alltid från målgruppen och anpassar dina budskap till digitalt lärande.

Design

Vi skapar design som löser problem, övertygar och engagerar. Naturligtvis gör vi den också väldigt vacker att titta på.

Teknik

Vi producerar allt ifrån skräddarsydda lösningar i den senaste webbtekniken, till enklare lösningar i något av de vanligaste e-learningverktygen. Alltid med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet.

Låt oss komma med en idé.

Beställ en kostnadsfri offert