Webbutbildningar

Vi har över 500 webbutbildningar att inspireras av. Här hittar du några exempel. Hör av dig så visar vi gärna fler exempel!

Behöver du en egen webbutbildning?

Webbutbildningar för företag och organisationer

På Learnways hjälper vi dig med digitala lösningar för lärande. Kontakta oss när du har ett projekt på gång så tar vi fram ett koncept som möter dina behov.

Över 300 ämnen

Vi gör webbutbildningar och hemsidor om alla möjliga ämnen, alltifrån arbetsmiljö till antibiotika. Varje dag sätter vi in oss i nya ämnen och hittar nya sätt att förmedla kunskap på. Så kolla gärna in våra tidigare projekt för inspiration.

Anpassningsbara webbutbildningar

Exakt hur webbutbildningen blir beror på ditt ämne och målgrupp. Vi tar fram ett koncept och hjälper dig att förmedla dina budskap på bästa sätt.

Publicera var du vill

Du väljer själv om ditt projekt ska vara en öppen hemsida, låst hemsida eller publicerad i din lärplattform (LMS). Vi hostar gärna ditt projekt eller levererar i HTML och Scorm-paket.

Hög tillgänglighet

Vi hjälper beställare i privat, offentlig och ideell sektor med deras utbildningsbehov. Därför är vi vana vid höga krav på tillgänglighet och producerar ofta enligt WCAG.

Översätt till flera språk

På Learnways producerar vi e-learning på Svenska och Engelska, med möjlighet till översättning till andra språk. Eftersom våra webbutbildningar används runt hela världen.

Läs nyheter om Learnways webbutbildningar