vi-soker-saljande-projektledare

Vi söker säljande projektledare

Learnways söker systematisk och driven säljande projektledare med marknadsföringskompetens.

Om Learnways

Learnways är experter på digitala lösningar för lärande. Vi utvecklar och skräddarsyr digital utbildning för kunder inom både privat- och offentlig verksamhet – alltid med mycket högt ställda krav på nytta och enkelhet.

Våra team kan pedagogik, UX och teknik och närmar sig olika ämnen och målgrupper med samma målsättning – att göra det svåra relevant och begripligt, och att inspirera och stötta människors lärande. Vi nyttjar ny teknik för att göra våra lösningar ännu bättre och möta morgondagens krav så tidigt som möjligt.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi strävar efter att bidra med vår kompetens i projekt med stor samhällsnytta, ofta inom ämnen som förändrings- och förbättringsarbete, hälsa, arbetsmiljö och mångfald. Självklart strävar vi även efter en mångfald på arbetsplatsen vid tillsättning av våra tjänster.

Om tjänsten

Som säljande projektledare hos oss ansvarar du för att driva projekt mot måluppfyllelse och försäljning mot uppsatta mål. Du ska arbeta systematiskt och aktivt driva leverans. Med hjälp av våra duktiga utvecklingsteam säkerställer du att det vi levererar till kund ger den nytta och den läreffekt kunden behöver. Då vi är i en expansiv förändringsfas kommer du även arbeta med definition och marknadsföring av vårt kunderbjudande och hur vi säkerställer effektivitet i hur vi planerar våra interna resurser. Därför ser vi att du behöver ha erfarenhet av marknadsföring, analys och uppföljning.

För rätt sökande kan även ett ansvar som Project Lead eller Market Lead bli aktuellt.

Du som uppfyller följande krav är välkommen att söka:

  • Du är intresserad av lärande i olika former
  • Du har minst 3 års erfarenhet som säljande projektledare av kunskapsintensiva digitala tjänster/produkter eller liknande
  • Du har dokumenterad erfarenhet av marknadsanalys eller annan aspekt av marknadsarbete
  • Du drivs av att skapa systematisk struktur
  • Du arbetar målstyrt och är resultatfokuserad
  • Du har förmåga att såväl leda som vara en del av ett team
  • Du är kommunikativ och kan inspirera andra

Är du den vi söker? Skicka din ansökan senast 31 januari. Vi granskar och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sök tjänsten