Vi söker projektledare

Vi söker en ny medlem till vårt projektledarteam.

Tillsvidareanställning med start under våren 2016.

Som projektledare på Learnways är du vårt ansikte utåt och arbetar för långsiktiga relationer. En personlig kontakt med våra kunder är grunden i allt vi gör. Väl tillbaka på kontoret kommer du arbeta tätt ihop med våra konceptutvecklare för att möta kundens behov, och med våra kreatörer att förverkliga koncept och användarens slutgiltiga upplevelse.

Vi söker dig som tycker om att ta helhetsansvar och uppskattar både administrativ ordning och att leda kreativa processer tillsammans med ditt team. Du som triggas av utmaningar i både det stora och det lilla, att skapa det bästa oavsett dina ramar. Du kommer få arbeta nära både kunder och kollegor och vara en nyckel i att både förmedla och realisera våra visioner om användardrivet lärande genom digitala medier.

Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Uppdraget löser vi tillsammans, både projektet i sig och våra gemensamma rutiner och arbetssätt. Erfarenheter inom pedagogik, teknik och sälj är meriterande.

Sök tjänsten