Vi söker webbutvecklare

Vi söker webbutvecklare som vill vara med och fördjupa vår tekniska tyngd.

Tillsvidareanställning med start under våren 2016.

Learnways styrka är att kombinera pedagogik och användarfokus med tekniska och visuella lösningar. Vi vill skapa webbutbildning på användarnas villkor. För att kunna realisera våra visioner är vi nu i behov av att fördjupa vår tekniska tyngd, och genom tekniken få möjlighet att använda nya pedagogiska lösningar.

Vårt fokus är alltid det användardrivna lärandet, men har under den resan utvecklat både vårt eget (nästan osynliga) LMS (Learning Management System) som vi kallar Ghost, och ett antal tekniska lösningar så som självskattningar, deklarationer, diplomeringar och rapporteringslösningar.

Vi söker dig som är nyfiken på våra befintliga lösningar och kan tänka dig att vidareutveckla och förbättra dessa, likaså successivt kunna ta över förvaltningen av dem. Men med fokus på att vara nyckeln till att vi kan ta fram nästa generations teknikstöd med lärande i fokus. Du triggas av att förverkliga andras idéer precis som av att bidra med dina egna, och hitta lösningar som hjälper våra kunder att lösa sina behov utan att tekniken behöver vara ett hinder eller ens en faktor.

Våra befintliga produkter är utvecklade i .NET och HTML, CSS och JavaScript – med undantag för appar. Vi vill dock alltid utvecklas och är inte främmande för helt andra lösningar framöver. Tjänsten har fokus på backend-lösningar, med full-stack-erfarenhet är meriterande.

Sök tjänsten